Serviciul Roman de Informatii

Back Cariere

Cariera în SRI

Suntem o instituţie modernă, care transformă riscurile de securitate în oportunităţi de promovare a intereselor naţionale. Acţionăm discret pentru a furniza cunoaştere şi a oferi răspunsuri simple la probleme contemporane complexe. Adăugăm sacrificii şi renunţări personale pentru idealul nobil de a construi o lume mai sigură. Punem Serviciul înaintea noastră şi Ţara înaintea tuturor.

Pentru aceasta, credem în lege, echidistanţă şi discreţie, atât în interiorul cât şi în afara profesiei. Apărăm comunitatea în care trăim, preţuim oamenii şi credinţele lor.

Dacă şi tu crezi în lucrul bine făcut până la capăt, dacă dai atenţia cuvenită detaliilor, dacă eşti exigent cu tine şi cu ceilalţi deopotrivă, dacă eşti determinat, consecvent şi tenace în atingerea obiectivelor şi dacă Patriotism, Onoare şi Profesionalism sunt pentru tine mai mult decât nişte simple cuvinte, vrem să ne fii coleg.

Serviciul îţi cere tot ce ai mai bun şi îţi oferă posibilitatea de a lucra cu cei mai buni. Investeşte în tine încredere, timp şi resurse pentru a deveni şi rămâne un profesionist într-o echipă de elită. Te sprijină să obţii performanţe şi te încurajează să-ţi dezvolţi cunoştinţele, capacităţile şi aptitudinile, atât în specialitatea în care îţi desfăşori activitatea, cât şi în domenii complementare. Alături de echipa Serviciului îţi vei construi cariera pe care ţi-o doreşti, dacă ai pregătirea şi perseverenţa necesare, pentru că îţi este garantată egalitatea de şanse, într-un sistem transparent şi concurenţial.

De aceea, nu oferim un simplu job, ci un context complet în care îţi poţi pune în valoare talentul şi abilităţile, indiferent de domeniul în care eşti specializat.

Atunci când evaluezi posibilitatea de a te angaja în Serviciul Român de Informaţii, trebuie să pui în balanţă atât beneficiile, cât şi responsabilităţile. Pentru a vedea mai exact care sunt criteriile de eligibilitate, dar şi obligaţiile ce îţi revin după angajare, te invităm să accesezi secţiunea Profilul angajatului.