Serviciul Roman de Informatii

Back ULTIMELE ȘTIRI

Selecția echipei naționale pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică, ediția 2019
19 martie 2019

În perioada 6 - 7 aprilie 2019, pentru al cincilea an consecutiv, Serviciul Român de Informații, împreună cu CERT-RO și Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice, alături de partenerii Orange Romania, Bit Sentinel, certSIGN, CISCO, Microsoft, Clico, Palo Alto și Emag, organizează prima etapă de selecție (online) a echipei naționale pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică ediția 2019 (ECSC19).

În etapele de selecție vor fi testate cunoștințele participanților prin exerciții din domeniul securității aplicațiilor web, apărării cibernetice, criptografiei, analizei traficului de rețea, reverse engineering și al prezentării publice.

Pentru a veni în sprijinul echipei selecționate să reprezinte România la ECSC19, SRI și partenerii vor organiza sesiuni de training pentru creșterea expertizei și dezvoltarea spiritului de echipă.

Anul acesta, Campionatul European de Securitate Cibernetică va avea loc la Bucuresti, în perioada 9 - 11 octombrie 2019. Fiecare țară participantă va fi reprezentată de câte o echipă formată din 10 concurenți împărțiți în două grupe de vârstă: 16-20 de ani și 21-25 de ani, cu câte 5 concurenți fiecare.

Pentru detalii și înscriere, accesați www.cybersecuritychallenge.ro .