Serviciul Roman de Informatii

Back ULTIMELE ȘTIRI

Centrul Național Cyberint, partener în proiectul Brașov Cyber HUB
11 mai 2021

Centrul Național Cyberint împreună cu Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, Atos Convergence Creators SRL și Universitatea „Transilvania” Brașov au lansat proiectul Brașov Cyber HUB (Bv-CyH).

Evenimentul a avut loc marți, 11 mai 2021, la sediul Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri din Brașov.

Crearea acestui hub regional vizează facilitarea colaborării instituționale pentru consolidarea ecosistemului de inovare în domeniul securității cibernetice.

Centrul Național Cyberint va susține acest proiect prin implicarea specialiștilor instituției în evenimentele cu caracter public organizate la nivelul hub-ului, cum ar fi exerciții cibernetice de tip CTF - capture the flag, activități de awareness privind potențialele riscuri din domeniul cyber și totodată, va oferi consultanță pentru produsele de securitate cibernetică care vor fi prezentate în cadrul acestui proiect.

La evenimentul de lansare au participat reprezentați din partea entităților fondatoare, factori decizionali din administrația publică locală, precum și reprezentanți din partea companiilor de profil.